Hirdetés

A GOG megmutatja, hogy mit is jelent egy igazi leárazás, ezeket a címeket érdemes most beszerezni

|

Elindult a GOG Winter Sale Encore, ahol csak úgy röpködnek a 70-90 százalékos akciók, de még a 95 százalékos árkedvezmény is melengetheti szívünket.

Hirdetés

A karácsonyi játékdömping és téli leárazások után nem vagyunk benne biztosak, hogy mindenkinek duzzad a pénztárcája, de a GOG azért igyekszik még kifacsarni belőlünk a guruló forintokat, az utolsó koncot. Ráadásul ők tényleg komolyan veszik az úgynevezett "akció" szlogent, rengeteg játék kapott igen masszív kedvezményeket, szóval érdemes végigmenni a kínálaton.

Természetesen a kínálat elég velős, senki ne haragudjon meg, ha most nem szemlézzük az egészet, több száz játékról van szó, így szinte biztosak vagyunk benne, hogy mind találtok olyan címet, ami megfelel az ízléseteknek, és az anyagi biztonságot sem rúgja fel erőből a megvétele. Azért ajánlunk pár címet, amire szerintünk érdemes ránézni, és beszerezni, ha még nem volt meg.

Hirdetés

Íme azok a játékok, amiket a teljesség igénye nélkül mi vételre ajánlanánk (most főleg az áruk miatt, de egyébként is remek címek):

Bőven akad még izgalmas cím és leárazás, szóval nézzetek szét a GOG legújabb vásárában, lehet csemegézni a pultról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)