Hirdetés

A GOG tavaszi vására is beindult, egy rakat klasszikust markolhatunk fel fillérekért

|

Minden digitális játékbolt fel akarja falni a megtakarításainkat.

Hirdetés

Sok minden miatt lehet szeretni a GOG-ot: a srácok rengeteg egykor elfeledett csodát tettek elérhetővé az évek során, és mindent másolásvédelmi eljárások és egyéb zavaró tényezők nélkül kínálnak. Még a Steam elkötelezett hívei is bukkanhatnak érdekességekre, amikkel úgy is szívesen játszanak, hogy nem kerülnek be steames játéktárukba.

A tavaszi vásár sokakat meggyőzhet arról, hogy érdemes a GOG platformján nézelődni, ennek keretében ugyanis számos nagyobb játék árát is lecsapták.

Hirdetés

Az április 3-ig tartó akció során számtalan csodálatos játékot markolhattok fel. Hogy segíthessünk eligazodni, most kiemelünk nektek néhányat az elérhető ajánlatok közül:

A teljes felhozatalt megtaláljátok itt, és ha inkább más üzletben keresnétek akciókat, akkor az Epic Games Store és a Steam kínálatát is érdemes lehet átböngésznetek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)