Hirdetés

XP-n, Vistán, vagy OS X 10.8-on használsz Chrome-ot? Van egy rossz hírünk

|

Egyébként is érdemes mind Windowsból, mind OS X-ből lehetőleg minél frissebb változatot használni, de a Google is segít abban, hogy könnyebb legyen rávenni magunkat a váltásra.

Hirdetés

Ha régebbi operációs rendszert használsz, akkor megvan az esélye, hogy a böngésződ rövidesen nem kap több frissítést. A Google beszünteti a Chrome Windows XP, Vista és Mac OS X verzióinak támogatását 2016. áprilisától.

Igazából meglepő, hogy eddig tartott. A Microsoft operációs rendszere csak nem akar meghalni, hiába nem érkeznek már rá frissítések. A Google eredetileg 2014-ben, a Microsoft támogatásával együtt akarta otthagyni a korosodó rendszert, de aztán kitolta az ítéletet 2015 elejéig, majd 2015 végére.

Ha meg is szűnik a hivatalos támogatás, ettől még működni fog a böngésző a fentebb írt rendszerek mindegyikén, egyszerűen csak nem kapnak több frissítést. Van közületek még olyan, aki XP-t, Vista-t, OS X 10.8-at vagy attól korábbit használ?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)