Hirdetés

A Gotham Knights Robinja olyat is tud, amire eddig nem gondoltunk volna

|

Új trailer érkezett a co-op akciójátékból, ami most Robin képességeire fókuszál. A Gotham Knights akrobatikus harcosa új trükköket tanult.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy idén ősszel végre tényleg megjelenik majd a Gotham Knights, a Warner elkezdte kipörgetni az új marketing anyagokat. A legújabb trailer kifejezetten egy karakterre, az aktuális Robinra koncentrál, aki immáron a harmadik srác a nagy R betűvel a mellkasán.

Tim Drake nem csak remek harcos, de nagy technológiai mágus is, aki úgy megtáncoltatja a Wayne család végtelen kütyürengetegét, mint még senki más.

Hirdetés

Robin képes teleportálgatni és másolatokat hagyni maga után a csatatéren, de nem azért, mert hirtelen benyakalt egy üveggel a speedforce-ból. A Wayne szatelliteket használja részecskeáthelyezésre és hologram kivetítésre.

Az eddigi játékmenet anyagokon látszik, hogy a fejlesztők elengedték magukat, ami a karaktereket illeti. A hőseink elképesztő cuccokat (vagy Red Hood esetében túlvilágról hozott misztikus erőket) vihetnek csatába, hogy megmentsék Gothamet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)