Hirdetés

A Gran Turismo fejlesztői új játékon agyalnak

|

A Gran Turismo ötödik epizódjáért felelős Polyphony Digital elhagyná az autóversenyzős játékok benzinszagú világát.

Hirdetés

A Gran Turismo ötödik epizódjának megjelenésére még hosszú-hosszú hónapokat vagyunk kénytelenek rászámolni. November végén karácsonyi debütálásáról ódákat zengtek a játékosok, körülbelül egy héttel később a Sony illetékesei mindenkit elbizonytalanítottak, kijelentésük szerint nem tudnak ünnepi forgalomba helyezésről. A família következő tagjának megjelenési időpontja továbbra sem ismert, azonban megerősödni látszanak azon beszámolók, miszerint idén nem hagyhatunk gumimorzsalékot a Gran Turismo 5 versenypályáin. A Polyphony Digital mélyen tisztelt elnöke, becses nevén szólítva, Kazunori Yamauchi elárulta, játékuk kihagyhatja a 2009 esztendőt. Aggodalomra semmi ok, minden fejlesztőjük megfeszített munkatempóban dolgozik, vezérük pedig keresztül-kasul beutazza a golyóbist. A GT5 kiadása után azonban stílust változtatnak és nekiesnek valami egészen eltérő játéknak, hogy pontosan mire célzott Kazunori Yamauchi arról sajnos nincsenek információik.

gt5.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)