Hirdetés

A Grand Theft Auto Online alien jelmezei most mindenkinek ingyenesek

|

Valaki nagyon unatkozik a Rockstarnal, és a kelleténél jobban élvezi a GTA Online szervereken tomboló zöld és lila ufók háborúját, így most folyik a toborzás.

Hirdetés

Az egyik legfurább időszakát éljük a GTA Online-nak. A játékosok épp egy zöld és lila űrlények között tomboló bandaháború közepébe csöppentek, ahol a földönkívüliek valójában csak pizsamás emberek, akik az űrhajójuk helyett a kocsijuk csomagtartójába dugják az embereket, aztán a városon kívül agyonverik őket.

Hirdetés

A Rockstart nagyon élvezheti a háborút, mivel május elején 500 ezer dollárt adtak minden bejelentkező játékosnak. Ez pont elég volt arra, hogy mindenki megvehesse a kedvenc alien jelmezét. Most taktikát váltottak a fejlesztők és teljesen lenullázták a cuccok árát. Több se kellett, mindenki felöltötte a saját színeit és elkezdte gyilkolni azokat, akik nem azt viselik.

Just another day in gta online nowadays from r/gtaonline

A GTA Online subreddit mémgyárosai természetesen azonnal rápörögtek a helyzetre.

A Rockstar hivatalosan nem jelentette be a nagy akciót, szóval lehet, hogy ez csak ideiglenes, csapjatok le a latex búslakodókra, ha eddig esetleg kimaradt ez a felemelő élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)