Hirdetés

A Grand Theft Auto Online következő frissítése a tuningolás szerelmeseinek szól

|

A Los Santos Tuners lehetőséget ad arra, hogy elmerüljünk az illegális versenyek és a neonnal felturbózott autók világában.

Hirdetés

Július 20-án újabb nagy frissítés teszi élvezetesebbé és tartalmasabbá a Grand Theft Auto Online-t. A Los Santos Tuners egy rakás küldetést és versenyt kínál majd, de egy új közösségi teret is beépít, ahol a tuningolás kedvelői vegyülhetnek, kapcsolatokat építhetnek, gyönyörködhetnek mások szörnyetegeiben.

Az LS Car Meet találkozóhely tényleg a versenyzés és az autók kedvelőinek szól, békében barátkozhat majd mindenki, mielőtt az utakon rommá törnék egymást. A tagsági díj 50 ezer GTA$, amiért cserébe kihívásokban is részt vehetünk, vásárolhatunk a boltokban, és kidekorálhatjuk a helyet ízlésünknek megfelelően. A tesztpályához viszont az is hozzáfér, aki nem akar fizetni.

Hirdetés

A frissítés továbbá új versenyeket kínál, lesz négyfős, ellenőrzőpontos feladat és időmérő is. Folyamatosan gyűjtögethetjük a pontokat, amikkel új tartalmakat oldhatunk fel.

Kimondottan a tuning-szcénának szóló kocsik is jönnek, nem nehéz felismerni, melyiknél mi adta az ihletet. Tíz jön most, további 7 pedig még a nyár folyamán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Rockstar azt is megszellőztette, hogy egyes kocsik a PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es változatban egyedi módon lesznek tuningolhatók, de ezt később fogják majd részletezni. A jövő héten lelepleznek új missziókat, amik során nem csak hogy rabolnunk kell, de próbára teszik vezetési képességeinket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)