Hirdetés

A Grand Theft Auto: San Andreas és az Unreal Engine 4 egész jó párost alkotnak

|

Néhány rajongónak sikerült egy modernebb grafikus motorral újraalkotnia a Rockstar alkotásának játékterét.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy a mai napig a Grand Theft Auto: San Andreas a széria egyik legnépszerűbb epizódja, hiszen a 2004-ben megjelent játék egy elég méretes virtuális homokozót tárt elénk, amit a Rockstar csapata ráadásul alaposan meg is töltött tartalommal. Mai szemmel nézve nyilván elavultnak tűnik már a játék látványvilága, ám ezen némileg segíthet az Unreal Engine 4.

Hirdetés

Egy kis csapatnyi rajongónak ugyanis sikerült az Epic Games motorjával újraalkotnia a San Andreas világát, a végeredmény pedig önmagáért beszél. Ahogy az látható az alábbi videóban is, rengeteget javult a látványvilág, ugyanakkor továbbra is könnyedén felismerhetőek az ikonikus helyszínek.

A srácok egyébként azért dolgoztak a projekten, hogy egyfajta eszközként használhassák azt majd machinimákhoz, szóval sajnos szó sincs arról, hogy egy esetleges San Andreas remake-et építenének köré, de ettől függetlenül lenyűgöző munkát végeztek.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)