Hirdetés

A Grand Theft Auto VI térképét rejtheti egy a hivatalos weboldalon látható kép

|

A rajongók szétszedték a rajzot, ami jó eséllyel a játék teljes térképét felfedte, persze Rockstarhoz illő ködösséggel.

Hirdetés

December elején végre megérkezett a Grand Theft Auto VI trailer, ami betekintést engedett a Rockstar Games következő játékának atmoszférájába. Millók várták évek óta a pillanatot, amikor a temérdek pletyka és spekuláció megerősítést nyerhet, de az online kombinálás nem ért véget a videó megérkezésével.

Sőt, ahogy az első hivatalos marketinganyagok befutottak, az első elemzések és titokfejtések is megkezdődtek.

Hirdetés

Az elmúlt napokban elterjedt, hogy a játék hivatalos képén szerepel Leonida állam, de legalább Vice City térképe. A rajongók elkezdték összevetni a kép egyik sarkában felfedezett easter egget a tavaly, szivárgások alapján összeállított térképpel, és a hasonlóság tagadhatatlan. NikTek le is videózta az összehasonlítás folyamatát, és több potenciális végeredményt is közzétett.

Nyilván túl sokat ebből nem fog megfejteni senki, és az sem biztos, hogy a tényleges térképről van szó, vagy valaki csak nagyon élvezi szívatni az embereket a Rockstarnál. Mindenesetre örülünk a lelkesedésnek, szűnni nem akaró izgalommal várjuk a következő előzetest, ami remélhetőleg már a játékmenetet is megmutatja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)