Hirdetés

A GT5 más mint a Prologue. Nahát, tényleg?

|

A Polyphony Digital főnöke szerint a GT5 „teljesen más lesz”, mint az előfutárnak tekinthető GT5: Prologue.

Hirdetés

Szegény hírező mindig nehezen kezd bele a mondókájába, ha az időtlen idők óta "90%-ban kész" Gran Turismo 5 van terítéken. Szépek a képek és a videók, amikkel rendszeresen bombáznak bennünket, hogy nehogy alábbhagyjon a lelkesedésünk, de ha nem készül el mostmár a Polyphony várva-várt és minden bizonnyal lenyűgöző műve, akkor én... akkor... komolyan mondom, hogy... (tetszőlegesen behelyettesíthető). Sajnos most sem tudok megjelenési dátummal szolgálni, de legalább nem képekkel vagy videóval fájdítom a szíveteket.

Sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy vajon a 2008-ban megjelent, a GT5 előfutárának kikiáltott, lélegzetelállító grafikával megáldott, és a szimuláció terén is igen erős GT5: Prologue-hoz mennyit tehet még hozzá a "végleges" Gran Turismo 5. Nos, Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital főnöke szerint a GT5 "teljesen más lesz". "A Prologue tényleg csak egy prológus. Bár látványban, hangulatban és érzetben valóban felfedezhetőek hasonlóságok a Prologue és a teljes játék között, de a mértékeket és a változatosságot tekintve a GT5 mégis teljesen más lesz." Sejtem mit akar mondani ezzel a "nesze semmi" szöveggel, de tényleg erre kell várni? Költői kérdés: nem lett volna egyszerűbb a Prologue-ot anno befejezni és GT5-ként kiadni, hogy mostmár a GT6-ot várhassuk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)