Hirdetés

A GTA Online következő kiegészítője a gazdasági válságról, az elviselhetetlen hőségről, a magas üzemanyagárakról szól

|

Elképzelni sem tudjuk, honnan meríthetett ihletet a Grand Theft Auto Online frissítéséhez a Rockstar Games.

Hirdetés

A Rockstar mindig is hajlamos volt a Grand Theft Auto játékokban valamelyest aktuális témákat feldolgozni, kifigurázni a való világot, főleg az Egyesült Államokat, de ennyire naprakész még talán soha nem volt. A The Criminal Enterprises frissítés címe nem sejteti, hogy az egész kiegészítő egy gazdasági válságra épül.

San Andreas lakóinak életét az emelkedő üzemanyagárak, az összeomlott ellátási láncok, és egy súlyos hőhullám nehezíti meg.

Hirdetés

Persze a káoszon minden alvilági figura nyerészkedni akar, így mi is új küldetéseket vállalhatunk, új megbízásokat teljesíthetünk majd július 26-ától. Nagyobb szabadságot kapunk azt illetően, hogy hogyan lépegetünk előre a bűnözői ranglétrán, és még az autóvásárlás is jobb élmény lesz a kiállítótermeknek köszönhetően. A sztoriküldetésekben az IAA-vel együttműködve kell majd egy korrupt olajmágnás és családja nyomába erednünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szintén jó hír, hogy minden Business aktivitást játszhatunk majd privát módban (Invite Only, Crew, és Friends). Az újdonságokból a cégvezetők, a fegyverkereskedők, a motorosok és a klubtulajdonosok egyaránt részesülnek. A frissítésről bővebben a hivatalos blogposztban olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)