Hirdetés

A GTA V forráskódjában több sztori-DLC-t és egy elkaszált GTA Tokyo projektet is találtak

|

A nagy GTA hack rengeteg olyan infót fedett fel, melyet a Rockstar sosem szeretett volna felszínre hozni.

Hirdetés

A Rockstar Games a GTA IV-gyel átértelmezte, hogy mit is jelent a DLC fogalma. A srácok akkoriban letették az asztalra a The Ballad of Gay Tonyt és a The Lost and the Damnedet, melyek igazi kiegészítők voltak, és még tovább emelték az Xbox 360 éra homokozójának értékét. Amikor a GTA V megjelent, akkor a rajongók hasonló csodákra számítottak, de a GTA Online végül minden figyelmet magára terelt. Minden frissítés és DLC a többjátékos modulhoz érkezett.

Ez sajnos kiszorította azokat a játékosokat a teremből, akiket új történetek érdekelték volna. A Rockstar viszont láthatóan nekik szeretett volna kedvezni, legalábbis egy darabig.

Hirdetés

A nagy GTA forráskód szivárgás megmutatta, hogy bizony több egyjátékos DLC is készülhetett az ötödik felvonáshoz. Ezek legnagyobbika a LibertyV volt, ami Liberty Cityt hozta volna el a GTA V-be.

A tervezett egyjátékos DLC-k egy része aztán a GTA Online-ban kötött ki, ahol hozzájárult ahhoz, hogy végtelen mennyiségű pénzt gyártson a fejlesztőnek és a kiadónak. Ami viszont még a Liberty Citynél is érdekesebb, az a GTA Tokyo.

Úgy néz ki, hogy a Rockstar a PS2 érában még tervezett kiadni egy Tokyóra koncentráló GTA epizódot. Mivel a PS2 időszakát sokan a videojátékok aranykorának tartják, így kifejezetten szomorú, hogy azt nem egy japán sztorival zárhattuk le.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)