Hirdetés

Bemutatkozott a Guild Wars 2 harmadik kiegészítője, jön az End of Dragons

|

Megérkezett az első trailer, és megtudtunk néhány részletet az új tartalmakról, de mindezek mellett már megjelenési dátumunk is van.

Hirdetés

Az ArenaNet hosszas hergelés után végre tényleg bejelentette a Guild Wars 2 következő kiegészítőjét, ami az End of Dragons címet viseli, és egy ismerős vidékre fog elkísérni bennünket. Ez a helyszín nem más lesz, mint Cantha, ahol a Guild Wars első részének Factions című kiegészítője is játszódott. Cantha persze rengeteget változott az első játék óta, és számtalan újdonságot ígér régi és új rajongóknak egyaránt.

Szinte magától értetődő módon a kiegészítő hoz egy új sztoriszálat, de a történetről még viszonylag keveset tudunk. A mese folytatásán túl azért megbarátkozhatunk egy rakat új feature-rel is, mint például a 9 új elite specializációval, melyek még több eszközt adnak a maximális szintű karaktereink kezébe.

Hirdetés

Mindezek mellett horgászattal, új watercraft képességekkel, legendary fegyverekkel, 10 fős Strike missziókkal (opcionális challenge móddal a komolyabb kihívásért) gazdagodik az élmény, és egy nagyon cuki teknős hátassal, ami több karaktert is elbír egyszerre.

"Az End of Dragons felélesztette a Guild Wars 2 iránt érzett szenvedély tüzét a teljes fejlesztőcsapatban és világosan jelzi az elkötelezettségünket amellett, hogy minőségi tartalmakat szállítsunk le."

Az End of Dragons a jelenlegi tervek szerint 2022. februárjában debütál, de addig még több alkalommal sor kerül bétatesztre augusztustól novemberig. A béták időpontjait a későbbiekben közlik majd, de a lényeg, hogy a tesztnapokon az új specializációkat próbálgathatjuk majd.

A kiegészítő már előrendelhető három különböző kiadásban. Mindegyiknek megvannak a maguk digitális extrái, de előrendelői jutalmak járnak majd azoknak is, akik csak a 30 dolláros kiszerelést húzzák be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)