Hirdetés

A hadsereg hamarosan visszatér a Twitchre

|

Az Egyesült Államok Hadserege hamarosan újult erővel tér vissza a streameléshez, a kibannolt felhasználókat pedig vissza fogják engedni a csatornára.

Hirdetés

Nem olyan rég az Egyesült Államok Hadserege bejelentette, hogy ideiglenesen befejezi a pályafutását a Twitchen, miután a döntéshozók belátták, hogy sikerült elkövetni néhány igen súlyos hibát. Ígéretet tettek, hogy újragondolják a szabályzatukat, most pedig hivatalosan is bejelentették, hogy hamarosan visszatérnek a streaminghez.

Hirdetés

A fegyvernem egyik szóvivője a Kotakunak küldött sajtóközleményében elárulta, hogy az e-sportcsapat átgondolja a szabályzatot, illetve hamarosan minden kibannolt felhasználót vissza fognak engedni:

"A csapat átnézi a közvetítésekre vonatkozó szabályokat, valamint a kitiltott felhasználóknak is újabb lehetőséget fog adni arra, hogy részt vegyenek a párbeszédben, amennyiben betartják a szabályzatot."

A közlemény fel is hoz néhány példát arra, hogy mi számít szabályellenesnek, de csak azokra a tipikus dolgokra tér ki, amelyek a Twitch saját szabályzatában már egyébként is benne vannak (pl. személyeskedés, trágár nyelvezet, pornográf tartalom), viszont a legégetőbb kérdésre,

vagyis a sereg háborús bűneit firtató felszólalásokra egyáltalán nem tér ki.

Márpedig ez fontos lenne, hiszen a legutóbb talán emiatt hangzott el a legtöbb kritika, ezért amikor újra megnyit a csatorna, elképzelhető, hogy ismételten letámadják majd a chatet azok, akik nem szívesen látják a fegyveres erőket a platformon. Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a csatorna csapata is tudja, de remélhetőleg a történtek után ráébrednek a srácok, hogy nem mindegy, miként kezelik a helyzetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)