Hirdetés

A Half-Life 2 nyitánya a Half-Life: Alyx-ben születik újjá

|

A Project 17 minden idők egyik legemlékezetesebb játéknyitányát építi újjá VR-ban.

Hirdetés

A Half-Life: Alyx visszaadta a széria rajongóinak Valve-be vetett hitét, noha egyelőre hivatalosan nem lehet a virtuális valóság nélküli változatot játszani. A moddereket persze az ilyen apróságok nem zavarják, és olyan projekteket valósítanak meg, mint a Goldeneye 007 pályáinak átültetése vagy éppen a Silent Hills P.T. újraalkotása. Az eddigi legígéretesebb elképzelést viszont a Project 17 szállítja, ez pedig a Half-Life 2-höz kapcsolódik. Csak a Valve meg ne tudja. 

Hirdetés

Modderek egy csapata nem kisebbet álmodott, mint hogy a Half-Life: Alyx eszközeivel újrateremtik a Half-Life 2 első, Point Insertion névre hallgató fejezetét,  VR-ba átültetve azt. A virtuális valóságban új értelmet fog nyerni a híres idézet, a "Rise and shine, Mr. Freeman" is, a fókusz pedig a felfedezésen és nem a harcon van ebben a szegmensben, így a játékmenet sem jelenthet akkora kihívást a lelkes alkotók számára, mintha egy akciódúsabb pályán kellene dolgozniuk. Íme a rajongói projekt legelső kedvcsinálója: 

Egyelőre nem tudni, hogy a Project 17 mikorra készül el, de a honlapjukon követhetitek a haladásukat, alább pedig az első három fotót láthatjátok a Half-Life 2 megújult környezetéről: 

Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)