Hirdetés

A Halo 3 szerverei megmaradnak a Halo: Reach megjelenése után is

|

Aki esetleg attól fél, hogy a Halo: Reach teljes mértékben fel kívánja váltani a Halo 3-at, annak nincs oka aggodalomra: a Halo 3 szerverei nem állnak le.

Hirdetés

Brian Jarrard megerősítette, hogy a Halo 3 szerverei életben maradnak annak ellenére, hogy a Halo: Reach vadi új multiplayer élményt kínál majd a játékosok számára, hiszen már így is rengeteg munkát öltek a Halo sorozat harmadik részének tökéletesítésébe, nem szeretnék, ha ez kárba veszne.

"Hogy azt reméljük-e, hogy az Halo 3 játékosok átpártolnak a Halo: Reach-hez, azért, mert a Halo: Reach-ben minden megvan, ami a Halo 3-ban megvolt, plusz még egy kicsit több? Persze, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyan hardcore játékosok, akik nem hagyják ott az általuk jól megszokott játékot." mondta Jarrard. "Nem tudok elképzelni egy olyan világot, ahol a Halo 3 és a Halo: Reach nem fér meg egymás mellett." - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)