Hirdetés

[MOZi] A Halo film teljesen HALOtt

|

Bár a film forgatását tavaly óta szüneteltetik, de most már az is teljesen bizonyos, hogy minden idők egyik legjobban eladott játékából egyáltalán nem fog film készülni.

Hirdetés

Legalábbis ezzel a gárdával biztosan nem. Neill Blomkamp, a film szépreményű rendezője tegnap jelentette be keserűen, hogy: „a film teljesen halott”, a produkciót végérvényesen leállították, a készítőket pedig szélnek eresztették. Örök rejtély marad tehát, hogy ki lett volna az a színész, akit a Master Chief sisakja mögött láthattunk volna.

A probléma Blomkamp szerint az volt, hogy a két társfilmstúdió, az Universal és a Fox nem tudott megegyezni különböző produkciós problémákon és végső soron emiatt dobták be a törülközőt. „Ilyesmi meg szokott történni Hollywoodban, csak az a pech, hogy most pont a Halo filmmel kapcsolatban fordult elő.”

Sokan egyébként abban reménykedtek, hogy a Blomkamp által készített rövidfilmek jelzésértékűek arra nézve, hogy mégiscsak talpra áll a vergődő filmprodukció. „Eszembe sem jutott, hogy ezeket a filmecskéket a Halo mozi életre keltése miatt forgassam.” – nyilatkozta Blomkamp. „Itt sokkal nagyobb pénzekről volt szó és úgy tűnik, ezt a tőkét nem tudták megfelelően működtetni. Ezek a kis rövidfilmek semmit sem segítethettek ezen.”

Ez azért eléggé meglepő hír – különösen PONT MOST – azok után, hogy a Halo 3 ekkorát kaszált. Vajon milyen titkok rejtőzhetnek még kulisszák mögött…?

 
halomovie_k.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)