Hirdetés

A Halo Infinite fejlesztője reagált a folyton visszatérő battle royale pletykára

|

Szóbeszédre ugyan nem adunk, valamiért mégis rendre előkerül a téma, miszerint titokban battle royale mód készül a Halo Infinite számára.

Hirdetés

Kicsit olyanok ezek a mendemondák, mint a Flood parazitái által kontrollált "zombik", azaz ha lelősz egyet, nem lehetsz biztos benne, hogy fekve is marad. A Halo Infinite kapcsán márpedig számos érdekes találgatás látott napvilágot a részekre bontott megjelenéstől free-to-play multiplayerig.

Az utóbbi állításról aztán tényleg bebizonyosodott, hogy megfelel a valóságnak, emiatt gondolják sokan úgy, hogy abban a pletykában is rejlik némi igazság, amelyik szerint a 343 Industries többek között egy battle royale móddal kívánja jelentősen meghosszabbítani a Halo Infinite várható élettartamát.

Hirdetés

Miután már a szaksajtó is ismét pedzegetni kezdte a kérdést, Brian Jarrad, a stúdió kommunikációs vezetője tiszta vizet öntött a pohárba. Tette mindezt Twitter-bejegyzések formájában. Miután jót derült azon, hogy semmi sem indíthatja jobban az ünnepi hétvége után következő hétfőt friss, ám alaptalan Halo Infinite pletykáknál, azzal folytatta, hogy megérti a türelmetlen rajongók információhségét. Éppen emiatt még az év vége előtt újabb részletekkel fog jelentkezni a 343.

Eredetileg az Xbox Series X és Series S konzolpáros elsődleges nyitócímének szánta a Microsoft, ám a fejlesztés döcögősen halad részben a koronavírus-járvány okozta nehézségek, részben pedig több kulcsfigura távozása miatt. A nyáron látott gameplay bemutató pedig még a legvérmesebb rajongók szerint sem ütötte meg azt a színvonalat, amit egy ekkora kaliberű játéktól el lehetne várni.

Emiatt a Halo Infinite megjelenését bizonytalan időre elhalasztották, jelenleg 2021 szerepel a hivatalos kommunikációban, de az sem elképzelhetetlen, hogy egészen 2022-ig csússzon a premier. Kíváncsiak vagyunk, hogy amennyiben így alakulna, akkor is ragaszkodni fog-e a Microsoft korábbi vállalásához, mely szerint a PC és az új generációs Xboxok mellett a One konzolcsalád tagjain is futnia kell, beleértve a 2013-as kiadású, mostanra rettenetesen elavult modelleket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)