Hirdetés

A Halo Infinite multiplayer részének több mint egy tucat rejtett játékmódja van

|

Sok új variáns került elő, de fény derült egy friss módra is.

Hirdetés

Nagyon közel vagyunk a Halo Infinite megjelenéséhez, de nálunk már most elolvashatjátok a játék tesztjét, és ha a kampány megjelenéséig elütnétek valamivel az időt, akkor természetesen érdemes egy próbát tenni az ingyenes többjátékos móddal is.

Alapjáraton 17 játékmód közül választhatunk az Infinite multiplayer részében, ami nem kevés, de lehet, hogy a jövőben közel kétszer ennyi áll majd rendelkezésre.

Hirdetés

Egy bizonyos WickedSoldier991 érdekes felfedezést tett, ugyanis a Halo Infinite-et offline módban indítva rátalált egy csomó olyan módra, amelyeket egyelőre még nem élvezhetnek a játékosok. Ezek között ott figyelnek az Arena, a Fiesta, a Tactical és a Ranked új variánsai, de van egy teljesen új játékmód is, az Attrition.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az Attrition különlegessége elvileg az, hogy limitált számú respawn áll a csapatok rendelkezésére, viszont a játékosok összekaparhatják elhullott társaikat, miközben egy zsugorodó csatamezőn harcolnak. Valószínűleg egy battle royale-hoz hasonló meccset kell elképzelni, csak éppen Halo-stílusban.

Összesen 14 rejtett játékmódot sikerült felfedezni. Íme:

- Arena: Attrition
- Arena: Attrition Dodgeball
- Arena: Elimination
- Fiesta: Attrition
- Fiesta: CTF
- Fiesta: One Flag CTF
- Fiesta: Strongholds
- Ranked: Elimination
- Ranked: One Flag
- Tactical: Slayer
- Tactical: Slayer Commandos
- Tactical: Slayer Manglers
- Tactical: Slayer Sidekicks
- Tactical: Slayer Stalker Rifles

Nektek melyik tűnik a legizgalmasabbnak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)