Hirdetés

A Halo: Reach után váltani akar a Bungie

|

Egy évtized még Halo-ból is sok, nem csoda, ha végre valami újjal akar foglalkozni a Bungie csapata.

Hirdetés

A Bungie nevét a Halo 2001-es premierje óta ismeri a világ, pedig már előtte is bizonyították tehetségüket a csapat tagjai. A most már 165 fősre hízlat gárda korábban a Marathon (sci-fi FPS), és a Myth (fantasy taktikai RTS) sorozatokkal vívott ki magának elismerést. Szintén tőlük származik a PC-n is megjelent manga stílusú verekedős Oni, azaz Démon.



A Halo: Combat Evolved megjelenése óta azonban életük minden perce a Microsoft legnagyobb húzócíme körül forog. Nem meglepő hát, ha a Halo 2 és a Halo 3 elsöprő sikere, s a befolyó dollármilliók ellenére újra vágyik a csapat. Első lépésként önállósították magukat. Igaz ugyan, hogy elvállalták az idén szeptemberben debütáló Halo 3: ODST, illetve a jövőre bemutatkozó Halo: Reach fejlesztését, ezerrel folynak a tárgyalások egy új IP-re támaszkodó projekt megvalósításáról egy meg nem nevezett kiadóval.



Lars Bakken a Bungie részéről úgy nyilatkozott több ízben is, hogy a Halo: Reach lesz az utolsó Halo-játékuk. A franchise további sorsa már a Microsoft kezében lesz. A redmondi óriás létre is hozott egy belső részleget 343 Industries néven, amely az egykori Bungie alkalmazott Frank O'Connor vezetése mellett a Halo címeket hivatott felügyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)