Hirdetés

A Harci medvék visszatérnek!

|

Mai játéközön.hu ajánlónkban régi ismerőseink térnek vissza, a Warbears személyében.

Hirdetés

A Warbears sorozatot szerintem nem kell bemutatnom senkinek. A point-and-click kaland a titkos ügynök medvék, vagyis a Warbears egyes kalandjait elevenítik meg, a maga sajátos stílusával és utánozhatatlan humorával megfűszerezve. Itt is van a következőküldetés,ami tulajdonképp egy túszszabadító akció. A riasztás után négy ügynök egyből a helyszínre siet, de a dolgok -szokásukhoz híven- nem mennek olyan könnyedén. Az irányítás a medvékre történő kattintással felugró menüvel történik. Két poén között érdemes a mellékfeladatokra is figyelmet szentelni, mivel ezek után extra pontot kapunk. Kicsit türelemjáték, de az ilyen kattintgatós őrületekre fogékonyak könnyen bele tudnak szeretni. Warbears Mission1, poén, ajánlom.

 

warbears.jpg

 

 

BB7 kötötte a lelkemre, hogy mai Játéközön.hu ajánlónkba mindenképp vegyem fel egyik új kedvencét, a frissen feltöltött Clear Vision-t, és annak második részét. Belenézve a játékba alapvetően semmiféle eget rengető újítással nem találkoztam, de ettől függetlenül hozza a kötelező színvonalat a pálcikaemberes-bérgyilkosos játékok között. Lényeges különbségnek megemlíthető, hogy hősünk itt saját -egész drámai- történettel rendelkezik, ami a játék folyamán az átlagos küldetések között néha érezteti majd hatását. A küldetések egytől egyig bérgyilkolászósak. Ezeket a számítógépen vehetjük fel, és ha a leírás alapján sikerül eltenni láb alól a célszemélyt, másnap jókat nevethetünk a tettünkről a TV-ben vagy az újságokban megjelent híradásokon. A sztori folytatásos, szóval ha vége az első résznek a második közvetlenül utána lett feltöltve a Játéközön.hu-ra. Ott megtaláljátok. Jó szórakozást!

 

clear-vision_1.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)