Hirdetés

A Hellboy Web of Wyrd gameplay trailere ütős adaptációt ígér

|

A címszereplőt a márciusban elhunyt Lance Reddick szólaltatja meg.

Hirdetés

Bármennyire is szeretnénk, már valószínűleg soha nem fog megvalósulni Guillermo del Toro Pokolfajzat filmje Ron Perlmannel, ehelyett egy újabb rebootot kapunk Brian Taylor (Crank, A szellemlovas 2) rendezésében és Jack Kesy (The Strain - A kór, Deadpool 2) főszereplésével

Némi reményt jelenthet, hogy a karaktert megalkotó Mike Mignola kivette a részét a projektből, amiképpen az Upstream Arcade (West of Dead) fejlesztőcsapat következő videojátékában, a Hellboy Web of Wyrdben is közreműködött. A játékot tavaly októberben jelentették be, és már akkor is úgy tűnt, hogy képregényfeldolgozást kapunk, az új gameplay videó pedig megerősíti ezt.

Hirdetés

A Hellboy Web of Wyrd egy roguelike akciójáték lesz, amelyben a címszereplővel különböző kalandokra indulhatunk Mike Mignola képregényeinek stílusában. Bár a sztorik, amiket felfedezünk a Lance Reddick által szinkronizált Hellboy-jal önmagában is érdekesek, azonban mindegyik kapcsolódik a The Butterfly House-hoz, amely egyfajta kapu a Wyrd nevű dimenzióhoz.

Az alábbi videó alapján a játékmenet tényleg olyan, mintha a képregények lapjain rohangálnánk, és természetesen Hellboy jellegzetes fegyvereit (az öklét és a pisztolyát), valamint mozgékonyságát is segítségül hívhatjuk, ha harcra kerül a sor. Márpedig abban bőven lesz részünk: 

A Hellboy Web of Wyrd megjelenési dátumát még nem árulták el, de azt tudjuk, hogy PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is jön. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)