Hirdetés

A héten három bejelentéssel is készülhet a PlayStation

|

A PlayStation háza táján felpöröghetnek az események, pletykák szerint nem csak az előfizetéses szolgáltatását leplezheti le a Sony.

Hirdetés

Több, a játékiparban számos forrással rendelkező újságíró állítja, hogy hamarosan lehull a lepel a PlayStation új havidíjas szolgáltatásáról, amivel a Sony ellenfelet állítana az Xbox Game Passzel szemben. De ha egy másik, iparági szereplőnek hihetünk, nem csak ezzel a bejelentéssel készül a Jim Ryan vezetésével dolgozó társaság, hanem mással is meglephetik a játékosokat, ráadásul még a héten.

Hogy egy új játék bejelentéséről, egy újabb stúdió felvásárlásáról, vagy valami egészen másról van szó, azt egyelőre még nem tudni.

Hirdetés

A legfrissebb pletyka a Kinda Funny Games YouTube-csatorna egyik műsorvezetőjétől, Greg Millertől származnak, aki egy Twitter-bejegyzésben arról tájékoztatta a nézőit, hogy a PlayStationre koncentráló podcastjuk legfrissebb epizódját egy kicsit elhalasztják.

"Atyaég, úgy tűnik, NAGYON érdekes hét lesz a PlayStation szempontjából, ha csak egy is igaz a három pletyka közül, ami eljutott hozzám"

- írta.

A bejegyzés szerint egyébként csütörtökre halasztották a beszélgetés felvételét, így valószínűleg legkésőbb ezen a napon számíthatunk a bejelentés(ek)re, amik miatt indokoltnak látták Millerék az adás csúsztatását. Nem elképzelhetetlen, hogy az egyelőre Spartacus kódnéven emlegetett előfizetéses szolgáltatás mellett valami mást is leleplez majd a Sony. A pletykált PlayStation 5 Pro létezésének megerősítésére még minden bizonnyal túl korán lenne, de például a PlayStation VR 2 megjelenési dátuma kapcsán eloszthatná a kételyeket a gyártó.

Ti mit gondoltok, milyen újdonságokkal készülhet még a PlayStation csapata?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)