Hirdetés

A héten indulhat a Steam Summer Sale

|

Napokon belül kezdetét veszi a Steam nagy nyári leárazása, most néhány napig ne vegyetek semmit.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban nem volt nehéz leárazásra bukkanni, akár PC-s, akár konzolos játékokra vágytunk, de az igazi ünnep minden évben a Steam Summer Sale, melynek keretében jelentős kedvezménnyel kaphatunk több ezer játékot. Bár a Valve még nem jelentette be az időpontját, szokás szerint kiszivárgott, úgyhogy már készülhetünk lélekben.

Hirdetés

A Steam Database mögött álló Pavel Djundik kínai forrásokra hivatkozva jelezte még májusban, hogy a 2020-as Steam Nyári Leárazás június 25-én este 7-kor indul el és július 9-ig tart. A Valve általában jóval korábban szól az érintett fejlesztőknek, így nehezen tudja titkolni a promóció időpontját. Nincs jele annak, hogy bármi változott volna, a Black Lives Matter tüntetések már nem kavarnak bele a dolgokba, de amilyen világot élünk, bármi megeshet. Mindenesetre készüljetek, hogy csütörtök este 1-2 órán át akadozik majd a Steam.

Mivel szemeztek mostanában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)