Hirdetés

A héten jelent meg, de már rekordott döntött a Hitman 3

|

Az IO Interactive újdonsága a jelek szerint nagyon jó digitális indulást produkált.

Hirdetés

Már elérhető a Hitman 3, amiben ismét visszatért a jól ismert, kopasz bérgyilkos, hogy levadásszon számos célpontot, ráadásul a játék egyúttal lezárja a 2016-ban elindult történetet is, szóval a rajongóknak mindenképp érdemes lehet kipróbálniuk. Az is megnyugtató, hogy akár előző generációs, akár nemrég debütált konzolokon terveztek vele játszani, minden esetben korrekt látványra és elfogadható teljesítményre számíthattok.

 Az első teszteket elnézve tehát (a miénk is jön hamarosan) az IO Interactive kifejezetten jó munkát végzett a World of Assassination trilógia fináléjával, de nemcsak kritikailag teljesített jól eddig a Hitman 3, ami azért is fontos az önállósodás útjára lépett stúdió számára, mert így feltehetőleg nem lesz majd gond a közelmúltban beharangozott 007-es játék finanszírozásával.

Hirdetés

A fejlesztők a Twitteren közölték a jó hírt, miszerint a Hitman 3 a franchise eddigi legnagyobb digitális rajtját produkálta, habár konkrét számokat egyelőre nem közöltek. Ugyanakkor a bejelentéshez mellékeltek egy képet, ami jól összegyűjti, hogy milyen elismeréseket zsebelt be a játék a külföldi médiumoktól.

Nektek hogy tetszik eddig az új Hitman?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)