Hirdetés

A hétvégén kipróbálható lesz a játék, amiben sárkányokkal köpködhetjük egymást

|

Vagy mondhatnánk, hogy sárkányokkal okádhatnánk egymásra tüzet, de az nem hangzik olyan szépen.

Hirdetés

Még a tavaly decemberi The Game Awards során mutatkozott be a Century: Age of Ashes, ami már az első trailerben is lenyűgözően nézett ki. Néhány játékos februárban kipróbálhatta egy zárt bétateszt során, de a második körre sem kell sokat várni: március 12-én, azaz holnap indul, és egészen 21-éig tart.

Ráadásul minden itt megszerzett tapasztalati pont, fizetőeszköz, illetve feloldott tartalom megmarad, szabadon használható lesz az áprilisban korai hozzáféréssel induló free-to-play játékban.

Hirdetés

Ha ti is tennétek vele egy próbát, a Steam adatlapon tudtok hozzáférést kérni a tökéletesen elnevezett Hozzáférés kérése (Request Access) gomb megnyomásával. A szerverkapacitást megnövelték, miután több mint százezer játékos jelentkezett a zárt bétára.

A korábbi tesztkört követően érkezett visszajelzések után balanszolták és formálták a játékot, illetve beraktak egy módot, amivel a repkedést lehet gyakorolni. A pontos megjelenési dátumot később, a teszt végeztével jelentik be, de a hónap már fix.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)