Hirdetés

A hétvégén már gőzerővel pöröghet a DayZ alkotójának új kalandja

|

Befutott az Icarus, indulhat a craftolós túlélés egy idegen bolygón.

Hirdetés

Sokaknak valószínűleg ismerősen cseng Dean Hall neve, aki annak a DayZ-nek az atyja, ami hosszú évekig csücsült a korai hozzáférésben Steamen, mire végre-valahára megjelent hivatalosan is. Azóta Hall továbblépett, és évekkel ezelőtt megalapított csapata, a RocketWerkz élén belefogott egy újabb túlélős kaland fejlesztésébe.

Ez az Icarus, amiben egy félresikerült terraformálás után egyedül, vagy társakkal együtt küzdhetünk az életünkért idegen környezetben. Bétatesztek során volt már lehetőség kipróbálni ezt, és a jelek szerint Hall új üdvöskéje nem követi a DayZ példáját, már hivatalosan is megjelent.

Hirdetés

Egy bejegyzésben részleteket is kaptunk arról, miket tartogat az 1.0-s verzió. Már megjelenésekor 64 négyzetkilométernyi területet járhatunk be, több mint 35 küldetést végezhetünk el, és 140-nél is több tárgyat craftolhatunk.

Ha kíváncsiak vagytok arra, miféle játék is lesz az Icarus, milyen hangulat vár titeket a terraformálásra alkalmatlan idegen bolygón, akkor lessétek meg a launch trailert!

Ti adtok neki egy esélyt?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)