Hirdetés

A Hi-Fi Rush egyik easter eggje igazából egy The Evil Within 3 bejelentés lenne?

|

A Hi-Fi Rush rendezője ugyanaz a John Johnas, aki a The Evil Within 2-t is tető alá hozta. Nem volt nehéz összekötni a szálakat.

Hirdetés

A Tango Gameworks legutóbbi játéka hatalmas meglepetés volt. A Hi-Fi Rush a semmiből jött, és sokakat azonnal megnyert magának. A kaland legmeglepőbb eleme nem a minősége vagy az ütemes harcrendszere volt, hanem hogy a fejlesztő stúdió személye. Ez a csapat ugyanis nem a színes, vicces, képregényes mókáiról híres.

A Tango a The Evil Within horrorszériájával és a Ghostwire: Tokyo című sötét akciójátékkal vált ismertté. Hogy hogyan jutott eszükbe összerakni a Hi-Fi Rusht, az egy jó kérdés lenne, pláne elnézve, hogy a játék rendezője a The Evil Within 2 alkotója volt.

Hirdetés

A Hi-Fi Rush sem úszta meg a persze horroros utalásokat. A Track 11: The Needle Drop fejezet előtt lejátszódó átvezetőben van egy nagyon érdekes képkocka. Egy kijelzőt látunk, aminek alján, egy hírszalagon a következő olvasható:

"Egy népszerű túlélőhorror játékszéria folytatása bejelentésre került"

A Ghostwire: Tokyoból még csak egy epizód készült, így a Tango egyetlen ideillő szériája a The Evil Within lehet. Ehhez hozzátesszük a rendező, John Johanas személyét, és ki is jön az eredmény: a srácok vagy így adták tudtunkra a The Evil Within 3 érkezését, vagy nagyon élvezik szívatni a rajongóikat.

Amíg nem kapunk hivatalos megerősítést, addig nem érdemes egyhelyben ugrálni, de nagyon meglepődnénk, ha az nem futna be a következő hónapokban. Ti örülnétek egy Evil Within folytatásnak?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)