Hirdetés

A Hitman 3 hetente új tartalommal bővül februárban

|

Az IO Interactive közzétette az e havi Hitman 3 menetrendet.

Hirdetés

A fejlesztők fellélegezhetnek, a Hitman 3 egy hét alatt visszahozta a fejlesztési költségeit, és a MetaCritic pontszámok alapján a sajtó képviselőinek sem volt túlságosan nagy problémája a 47-es ügynök hattyúdalával (a kép árnyalásáért érdemes azért elolvasni a GameStar tesztjét is, bár nyilván hazabeszélek).

Persze az már a játék megjelenése előtt világos volt, hogy az IO Interactive az előzőekhez hasonlóan az új részt is folyamatosan frissíteni fogja, erről a fejlesztőcsapat vezetője, Forest Swartout Large külön is nyilatkozott a közelmúltban.

A stúdió most részletezte az új tartalmakat, bár egyelőre csak a februáriakat.

Hirdetés

A hónap minden egyes hetén ingyenes újdonságokra számíthatnak a virtuális bérgyilkosok: új Escalation és Contracts küldetések, valamint egy Elusive Target is bekerül a Hitman 3-ba. Erről egy videót is megtekinthettek ide kattintva (korhatáros cucc, ezért a beágyazott megjelenítést nem engedélyezi a YouTube).

Emellett a közeljövőben számíthatunk egy patchre is, ami számos hibajavítást fog felvonultatni, továbbá a fejlesztők szavai szerint biztosítja, hogy fel legyünk készülve arra, ami vár ránk - bármit is jelentsen ez.

A Hitman 3 már elérhető PC-re (Epic Games Store-on keresztül), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, Nintendo Switchre és Google Stadiára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)