Hirdetés

A Horizon Forbidden West két új screenshoton mutatja meg bájait

|

A Horizon Forbidden Westben a smaragdszín dzsungelektől a kietlen sivatagokig számos különböző tájat bejárhatunk, ezekről árulkodik a nemrég közzétett két új kép is.

Hirdetés

Már több mint egy hét eltelt azóta, hogy leleplezték a Horizon Zero Dawn folytatását, vagyis a Horizon Forbidden Westet, ami kapcsán egyelőre egyedül az fáj (de az piszkosul), hogy minimum 2021-ig várnunk kell a játékra. Nemrég a fejlesztő Guerrilla Games hivatalos Twitter profilján megjelent két új kép a játékból, egyelőre efféle apróságokkal kell csillapítanunk étvágyunkat. 

Hirdetés

A szóban forgó két screenshot egyébként a nemrég bemutatott előzetesből van átemelve, de ez cseppet sem von el abból, mennyire gyönyörűek is a képek, amelyeken világosan látszik, mennyire sokszínű lesz a folytatásban bejárható táj, elvégre az egyik képen egy végeláthatatlan sivatag terül el előttünk, a másikon pedig egy dzsungeles látkép fogad bennünket. 

A Horizon Forbidden West a jelenlegi tervek szerint valamikor 2021-ben érkezik, értelemszerűen kizárólag PlayStation 5 konzolokra. Az első rész 2017 március 1-jén jelent meg nálunk (Észak-Amerikában egy nappal korábban), és nem lenne az ellenünkre, ha most is egy tavaszi premiert lőne be a Sony. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)