Hirdetés

A Horizon Forbidden West fejlesztői emlékművet állítottak Lance Reddicknek

|

A 60 évesen elhunyt színész már nem csak a Destiny 2 világában él tovább.

Hirdetés

Idén márciusban váratlanul elhunyt Lance Reddick, aki olyan franchise-okból vette ki a részét, mint a John Wick és a Resident Evil, de számos videojátékon is dolgozott, legyen az a Destiny, a Quantum Break vagy a Horizon Zero Dawn. Persze ez nem meglepő, Reddick nagy gamer volt, aki még pár órával a halála előtt is a Destiny 2-vel játszott, a lövölde játékosai pedig megható módon tisztelegtek is a színész emléke előtt, és természetesen nem feledkezett meg róla a Bungie sem

De a Destiny mellett Reddick sokat jelentett - többek között - a Horizon Zero Dawn játékosainak is, amelynek folytatásában, a Horizon Forbidden Westben szintén szerepelt. A Guerilla Games is le szerette volna róni a tiszteletét a színész előtt, amit a legutóbbi frissítéssel meg is tett. 

Hirdetés

A Horizon Forbidden West legújabb update-jével ugyanis bekerült egy emlékhely, a játékosok a Burning Shores DLC-jével elérhetővé vált szigeten találhatják meg és tiszteleghetnek Lance Reddick előtt. A Guerrilla a következő szavakkal osztotta meg a hírt Twitteren: 

"Köszönjük, Lance, mindazt, amit Sylens szerepéhez adtál: az energiádat, a bölcsességedet és még sok mást. Páratlan tehetség és barát voltál. Rettenetesen hiányzol nekünk."

Ha ti is szeretnétek felkeresni, ugyanazon a helyen találjátok, ahol Aloy először találkozik Seykával, a keleti lávafolyástól délre. Ha jelentett nektek valamit Reddick, akkor álljatok meg ott pár percre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)