Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn gépeinek milyen a gépigényük?

|

Egy hét van a Horizon: Zero Dawn megjelenésig, így itt volt az ideje, hogy a stúdió végre elárulja, milyen PC konfiggal érdemes nekivágni a robot-bestiák levadászásának.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn egészen biztosan ott van a PlayStation 4-re megjelent legjobb exkluzív játékok között. Hamarosan már a PC tulajok is megtudhatják, hogy milyen érzés egy ősközösségben működő társadalomban vadászként ügyködni, ahol valamiért futurisztikus robotok járják a gyönyörű tájakat. Most már azt is tudjuk, hogy milyen vas kell ahhoz, hogy látvány terén is emlékezetes legyen az élmény.

Hirdetés

A Guerilla Games csapata a PS4-en is olyan látványt varázsolt a szemünk elé a Horizon: Zero Dawn esetében, hogy néha csak kerestük az állunkat. Így el tudjuk képzelni, hogyan festhet, ha egy igazán combos hardver hajtja meg a játékot. A fejlesztők a PC-s verzióhoz 4K felbontást, állítható színárnyalatokat és feloldható framerate-et kínálnak. De milyen gép is kell pontosan mindehhez?

Horizon: Zero Dawn minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor:  Intel Core i5-2500K@3.3GHz/AMD FX 6300@3.5GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB)/AMD Radeon R9 290 (4GB)
DirectX: 12
Szabad hely: 100 GB

Horizon: Zero Dawn ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor:  Intel Core i7-4770K@3.5GHz/Ryzen 5 1500X@3.5GHz
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB)/AMD Radeon RX 580 (8GB)
DirectX: 12
Szabad hely: 100 GB

Nálatok futni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)