Hirdetés

A hős kutyus megmentette az Elden Ringet táncszőnyeggel végigjátszó lány életét

|

Yoshi azt se tudta mit csinál, de néhány lépésével megmentette Mikaa karakterét a sárkány torkának halálos lángjaitól.

Hirdetés

Az én kis Hatim (a cikk szerzőjének kutyája, legalábbis nagyon remélem - a szerk.) egy csodálatos pajtás, de ha videojátékokról van szó, akkor maximum megnehezíti az életem. Hogyan is merek én WoW-ban raidelni ugyebár, amikor a gumi hotdogját is dobálhatnám?

Yoshit azonban más fából faragták. A hős négylábú nem csak, hogy hagyta Mikaat Elden Ringezni, de amikor a lánynak el kellett lépnie a géptől, akkor még be is szállt helyette. A szándékosság kétséges, de az egyértelmű, hogy megmentette Mikaa karakterét a biztos haláltól.

Hirdetés

Az alábbi videóban ti is láthatjátok, hogy Yoshi sétálgat a kontrollerként használt táncszőnyegen a karakter szépen beterelődik egy tereptárgy mögé, aminek hála Mikaa nem halt bele a háttérben dühöngő sárkány támadásaiba. A jelenet csodálatosan bugyuta volt.

MissMikaa komoly hírnevet szerzett magának azzal, hogy egy táncszőnyeg segítségével játszotta végig az Elden Ringet. Úgy tűnik, hogy most a kutyája is a legenda örök részese lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)