Hirdetés

A Humble Bundle előfizetők egy remek lövöldét zsebelhetnek be, de a horror szerelmeseinek is érdekes lesz a csomag

|

A csodálatos emberek a Humble Bundle-nél figyelemre méltó játékokat csúsztatnak a zsebünkbe.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legkellemesebb csalódása volt a Deathloop. A marketinganyagaiba már lassan belefulladtunk mire megjelent, de amint elindítottuk a játékot már el is felejtettük a trailerek fullasztó sokaságát. A cucc egy laza, stílusos és izgalmas lövölde volt, amit ma is csak ajánlani tudunk mindenkinek, akinek esetleg kimaradt az életéből.

A játék abszolút megérdemelte a figyelmet, ezért is örülünk annak, hogy a Humble Bundle most becsomagolta azt a havi előfizetéses megoldásába. Ebben az üzleti modellben ugyebár minden hónapban kapunk egy maréknyi játékot, melyeket aztán mind meg is tarthatunk, ha esetleg lemondanánk az előfizetésünkről a későbbiekben.

Hirdetés

Egy remek ajánlat tehát ez a PC-s tábornak, és bár nagyrészt régebbi vagy indie címekkel érkeznek, majdnem minden hónapban van egy nagy produkció, ami a gyűjtemény koronájává válik. Ebben a hónapban ez a Deathloop.

Aki most előfizet a szolgáltatásra az Arkane lövöldéje mellett a következőket is bezsebelheti extra költség nélkül:

  • The Dark Pictures Anthology: Little Hope
  • Disciples: Liberation
  • Epic Chef
  • Golf Gang
  • Maid of Sker
  • Monster Train First Class (Collector's Edition)
  • Railroad Corporation

A tagsági díj 12 dollár, akit csak a Deathloop érdekli, még az sem fog rosszul járni, de a horror rajongóinak is bőven megérheti ez a csomag, ahogy látjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)