Hirdetés

A Humble Bundle is beindította a Black Friday vásárt, de egy érdekes extrával is előállt

|

Ha még sosem költöttél Humble Choice-előfizetésre, akkor most lesz igazán érdemes bevásárolnod.

Hirdetés

Az akciós játékvásárok időszakát a Humble Bundle sem akarta kihagyni, így persze ők is jelentkeztek egy nagyobbacska Black Friday akcióval. A srácok lenyesték egy rakat prémium cím árát, és jóval olcsóbban kínálnak olyan megjelenéseket, mint a Street Fighter 6 vagy a Hogwarts Legacy.

A kedvezmények mellett egy extra programot is elindítottak. Alapvetően minden Humble Choice-előfizető kap 20 százalék kedvezményt mindenre, de ha még sosem voltál előfizető, akkor az új Black Friday alkalom kifejezetten neked szól.

Hirdetés

Ha a Humble Bundle boltjában vásárolsz meg egyet az itt felsorolt, teljes áras játékokból, akkor ingyen hozájutsz egy hónapnyi Humble Choice tagsághoz decemberre. A Humble Choice-előfizetők kapnak egy kisebb csomagnyi címet az előfizetési díjukért cserébe, és extra akciókban is részt vehetnek. Ha egyébként is meg akartad venni mondjuk az Alan Wake II-t, akkor a Humble ajánlata kifejezetten jó hír lehet a számodra.

Amennyiben nem akarsz 60-70 eurót elverni, úgy kiválogattuk neked a legjobb Humble Bundle akciós címeket:

A Humble Bundle Black Friday vására jövő keddig tart, egyes akciókat leszámítva, melyek két hétig lesznek elérhetők nyomott árakon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)