Hirdetés

A Hunt: Showdown már csak jövőre kap meg bizonyos tartalmakat

|

Persze azért még idén is érkezik egy frissítés a Crytek szörnyvadászos játékához.

Hirdetés

A kompetitív szörnyvadászatra kihegyezett Hunt: Showdown egyszerre elégítheti ki a PvP-re és a PvE-re vágyó játékosok igényeit, hiszen a pályán császkáló szörnyetegek mellett a többi játékos is kifejezetten nagy veszélyt jelenthet az életünkre, ebből az egészből pedig elég érdekes meccsek kerekedhetnek ki.

A soron következő méretesebb frissítés pedig több olyan dolgot is hoz, aminek valószínűleg örülnek majd a játékosok, de érkezett egy rossz hír ennek kapcsán. A fejlesztők egy bejegyzésben jelentették be, hogy a tervezett új boss és az egyedi tölténytípusok már csak 2021-ben fognak bekerülni a játékba.

Hirdetés

Jött azért egy jó hír is, ugyanis az 1.5-ös frissítés többi része még idén megérkezik az 1.4.8-as patch formájában, így hamarosan új tartalmaknak és javításoknak örülhetnek az önjelölt szörnyvadászok.

Sajnos a 2020-as év a Crytek csapatára sem volt túl jó hatással, valószínűleg ez áll a halasztás hátterében, ugyanakkor a srácok ígérete szerint már a jövő év elején megkaphatjuk az elcsúsztatott újdonságokat.

Ti szoktatok játszani a Hunt: Showdownnal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)