Hirdetés

A játékfejlesztők és a filmesek is imádni fogják az Unreal Engine új változatát

|

Jobb teljesítmény, látványosabb sugárkövetés, parádés animációk: ilyen extrákat hoz az Unreal Engine 5.3-as frissítése.

Hirdetés

Alig pár hónapja számoltunk be arról, hogy az Epic Games elérhetővé tette az Unreal Engine 5.2-es frissítését, amivel félelmetesen élethű karaktermodelleket, emberi avatárokat készíthetnek a hozzáértők. A fejlesztők azóta sem ültek a babérjaikon, és bár első ránézésre semmi forradalmi nincs az új  frissítésben, számos izgalmas extrával bővült a grafikus motor.

Az alábbi videóból kiderül, hogyan könnyíti majd meg a filmesek és játékfejlesztők dolgát az Unreal Engine 5.3-as frissítése.

Hirdetés

Az animáció, a renderelés és a szimuláció terén is vannak újítások, legyen szó új Ray Tracing megoldásokról, 3D kameramozgatásról, vagy épp a virtuális hátterek egészen újszerű feldolgozásáról és megjelenítéséről.

Természetesen nem csak a filmesek örülhetnek: az ortografikus megjelenítés a top-down akciójátékokban és stratégiai címekben lehet hasznos, a ruha animáció pedig sokkal dinamikusabbá és látványosabbá teszi majd a mozgást. Ha valaki szeretné kipróbálni az újításokat, már meg is talál mindent az Epic Games Launcherben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)