Hirdetés

A játékosok alaposan megcipőzték a Skull and Bonest a Metacriticen

|

Nem finomkodtak a játékosok, amikor kiosztották a user score-t.

Hirdetés

A Skull and Bones 64-es metascore-ja, vagyis a játékról eddig készített tesztek súlyozott átlaga sem túlzottan rózsás, maguk a játékosok azonban még az újságíróknál is keményebben odaszúrtak a Ubisoft sokszorosan elhalasztott, és valljuk be, alapból is bukásra ítélt kalózos projektjének. 

A helyzet ugyanis jelen állás szerint az, hogy 313 felhasználói értékelés alapján a Ubisoft Singapore játéka kemény 2,9 ponton áll a maximálisan elérhető 10-ből. 

Hirdetés

Ezzel a Skull and Bones gyakorlatilag a 2024-es év eddig legrosszabbra értékelt videojátéka lett - már ami a játékosok visszajelzéseit illeti. Hamarosan érkezni fog természetesen a mi tesztünk is, amiben részletesen beszámolunk arról, hogy szerintünk hogy sikerült ez a megkésett kalózos kaland, illetve streameltük is már a játékot múlt pénteken, ha rendelkeztek csatornatagsággal, akkor vissza tudjátok nézni alább az élő adást.

A Skull and Bones február 16-án jelent meg PC-re, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra. Ti próbáltátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)