Hirdetés

A játékpszichológus rendőr

|

Amerikában tavaly októberben a huszonkét éves Stefan Martin-Urban fegyverével lelőtt három embert, kettőt pedig megsebesített.

Hirdetés

 

Ámokfutása után maga ellen fordította pisztolyát.. Bárhogyan is számoljuk, a rendőrségnek hat hónapnyi nyomozási idő állt rendelkezésre, melyet természetesen kihasználtak. Úgysem fogjátok kitalálni, milyen megállapításra jutottak, felesleges is begépelnem a „videójátékokhoz kapcsolható szörnyűséges cselekedete" passzust. Lassan rezisztensé válunk az ehhez hasonló hírekkel szemben, azonban jelen esetben fennakadtunk az egyik rendőr kijelentésén, mely megér némi időpazarlást.

Tony Clayton őrmester szerint Stefan Martin-Urban ugyanolyan érzelemmentesen viselkedett, mint a Grand Theft Auto IV gonosztevői és a (slusszpoén bekészít...) World of Warcraft warlock-jai. Vélhetően az őrmester elolvasta kollégái erőszakos játékokkal foglalkozó aktáit és megmaradt emlékezetében néhány szófoszlány, mely teljesen elhalványította a tényt, miszerint a fiú édesapja 2007-ben öngyilkosságot követett el Alaszkában. A lelki trauma legalább annyira nevetséges, mint a Wi-itisz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)