Hirdetés

A javításokkal és modokkal foglalkozó GameFront hamarosan bezárja kapuit

|

Egy újabb nagy múltú gamer oldal búcsúzik, és rengeteg javítást és modot visz magával.

Hirdetés

A GameFront, amellett, hogy általános híreket is leközölt a gaming világról, rengeteg javítást és modot tárolt. A modderek egyik központi vendégszállása volt a weboldal, ami kicsivel több, mint két hét múlva bezárja kapuit.

A hirtelen jött rossz hírre magyarázatot nem kaptunk, de talán ez nem is számít. A GameTrailers bezárása után várható volt, hogy hamarosan több nagy öreg is leköszön majd. A nagyobb gond ezzel az, hogy az április 30 utáni bezárást követően rengeteg mod és javítás is az enyészeté lesz (köztük olyan patchekkel, melyeket már aligha lehet máshol megtalálni).

A Reddit modder közössége már elkezdte átmenteni a modokat a Mod DB-re, így azok nagy része valószínűleg fennmarad. Ha van olyan régebbi játékotok, amihez a kiadó oldalán már nem találjátok meg a javításokat, akkor javasoljuk, hogy mielőbb töltsétek le őket a GameFront oldaláról.

A GameFront majdnem 20 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, és a csapat azóta is azon dolgozott, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa a gamer közönségnek. Köszönünk mindent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)