Hirdetés

A jövőben tévékbe építenék a Kinectet?

|

Hallottunk már érdekes pletykákat, de a The Daily magasra dobja a labdát: lehetséges, hogy hamarosan Sony tévékbe építve lesz kapható a Microsoft Kinect?

Hirdetés

 

A Microsoft nagy álma az, hogy a Kinect szerves része legyen a jövő nappalijának, még egy olyan háztartásban is, ahol esetleg nincs Xbox. Tehát a hangsúly nem a saját konzol futtatásán, hanem a kamerás technológia lényegén van. Mivel a Windows-os Kinectről is hallottunk már híreket, egyre inkább az látszik, hogy a Microsoft célja a Kinect technológia minél szélesebb körben történő terjesztése - a játékokon túlmenően is.

Ha mondjuk adott egy Kinectes tévé, amelyen következő generációs Windows fut (Kinect támogatással), akkor kivitelezhető lenne, hogy kézmozdulatokkal vezéreljük a tévét, vagy akár a rendszer felismerje, hogy éppen ki ült a le a képernyő elé, így azonnal személyre szabná a kínálatot, fiatalkorúak esetén letiltaná a felnőtt tartalmakat, módosítaná a számunkra megfelelő beállításokat.

A The Daily szerint a Microsoft már tárgyal a Vizioval és a Sony-val is, és az sincs kizárva, hogy Google vagy Apple TV (már ha lesz ilyen) támogatása legyen majd a kiépített tévés hardvernek. Érdekes lenne, nem?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)