Hirdetés

A kalózkodás rosszat tesz a PSP-nek

|

A Sony szerint a kalózkodás hosszú távon komoly károkat okozhat a platformnak.

Hirdetés

Peter Dille, a Sony America egyik marketingese, egy interjú során panaszkodott a kalózokra. Meglátása szerint a kalózodás elképesztő méreteket ölött a PSP-n, és ennek bizonyára hatása lesz az egész platform fejlődésére.

Dille - és a Sony - meg van róla győződve, hogy a kalózok miatt komoly pénzösszegtől esett el a cég. Figyelembe véve az eladott PSP-k számát, Dille szerint egy-egy jobban hangzó cím akár 50.000.000 eladásokat is produkálhatna.

A felhasználókat azonban nem bántja Dille úr. Szerinte ugyanis az emberek nagy része tisztességes, csak a torrentezés már annyira a mindennapi életük részéve vált, hogy nem tudatosul bennük: amit tesznek az rossz. Pedig rossz ám, bizonygatja, mert a fejlesztők elbátortalanodnak, nem lesznek új játékok, alkalmazások, és az egész platform befuccsolhat.

Mindezek ellenére, Dille fényesnek látja a PSP jövőjét, mert szerinte a problémák orvosolhatóak. Pontos módszert ugyan nem mondott, és a PSP új riválisra is talált idén, az iPhone-ra, melytől többek szerint a DS is, és a PSP is halálra van rémülve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)