Hirdetés

A kalózok kedvenc platformja

|

A TorrentFreak gondolt egy merészet és bekukkantott a torrent oldalak puttonyába

Hirdetés

Vizsgálódásuknak az oka nagyon egyszerű… Kíváncsiak voltak, hogy a nyilvános torrent oldalakon mekkora számban garázdálkodnak a letölthető játékok. Ha már osztottak és szoroztak, készítettek egy grafikont, ahol egyértelműen látszik, hogy mely platformra töltögetnek le előszeretettel ilyen illegálisan ejnye-bejnye dolgokat az arctalan „haramiák”.

 

Toronymagasan veri a mezőnyt a PC- a folyamatosan gyengének bizonyuló törésvédelemnek is köszönhetően. Az asztali számítógépet követi a PSP, majd a tévéállványok triumvirátusa, élükön a Wii-vel. A sereghajtó szerepében a Macintoshra és mobileszközökre megkaparintható produktumok tetszelegnek.

Az illegális tartalmak világában ám nem a játékprogramok a legnépszerűbbek, hanem a filmek és a zenei anyagok – ahogyan azt a lenti táblázatban is láthatjátok.Ezek az adatok minket, ugyebár annyira nem is érdekelnek, érintenek, hiszen becsületes neveltetésben részesültünk mindannyian…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)