Hirdetés

A Kena: Bridge of Spirits egy gyönyörű fantasy akciójáték, ami nem csak PS5-re jön

|

A Kena: Bridge of Spirits nem követel majd tőlünk új konzolvásárlást, de persze a varázslatos látványvilág azért az új generáción bontakozik ki igazán.

Hirdetés

Az Ember Lab egy kis fejlesztőcsapat, melynek tagjai leginkább filmes és animációs háttérrel rendelkeznek. Nem véletlenül nézett ki olyan szépen az alábbi trailer. Egy varázslatos kalandnak ígérkezik a Kena: Bridge of Spirits, és a PlayStation 5-ös bemutató után az is kiderült róla, hogy mind PlayStation 4-en, mind PC-n elérhető lesz az Epic Games Store-on keresztül.

Hirdetés

A történet szerint a természet szépségének visszaállítása lesz a feladatunk. A harcokban és azokon kívül is ebben kisállatok lesznek a segítségünkre, melyek valójában szellemhaverok. A vizuális dizájn megnyert minket, már csak abban reménykedünk, hogy játszani is annyira élvezetes lesz, mint nézni.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk, de ha minden a tervek szerint halad, akkor idén karácsonykor már nyomhatjuk majd a játékot. Szeretnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)