Hirdetés

A Killzone 2 megdobja a gyengélkedő PS3 eladásokat

|

Az idei esztendő első hónapjában kevesebb PlayStation 3 talált gazdára, mint tavaly januárban.

Hirdetés

Idén január hónapjában, Amerikában összesen 203.200 egység PlayStation 3 talált gazdára, a tavalyi esztendő ugyanezen időszakában 269.000 konzol került értékesítésre, derült ki az NPD Group múlt hónapra vonatkozó statisztikáiból. A nyilvánosságra hozott adatokra reflektált a Sony marketingfeladataiért felelős Peter Dille, elmondása szerint a tavaly rekordeladásokat produkáló rendszerük idén újabb sikerekkel kecsegtet számunkra. Kijelentését a birtokukban található exkluzív megjelenésekre a sokat emlegetett beépített Blu-ray meghajtóra alapozta. Kiemelte a hamarosan debütáló, felfokozott izgalommal várt Killzone második epizódját, Peter Dille úgy gondolja, a PlayStation 3 exkluzív játék konzolvásárlásra ösztönzi majd a játékosokat.

killzone_2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)