Hirdetés

A kis lila földönkívüliek útja

|

Aki szereti a logikai játékokat, az kielégítheti vágyait mai ajánlónk alanyával, a turnz-zel.

Hirdetés

A földönkívülieket már sokféle színben és megjelenítésben megcsodálhattuk, de a "lila négyzet" kombinációról még én személy szerint nem hallottam. De mostmár legalább ilyen is van, ettől lesz szép az élet.

A turnz-ben a kis lila négyzeteket kell a pálya forgatásával a megfelelő, fekete-fehér kockás négyzethez juttatnunk. Különböző pályaelemeket segítségül véve a gravitációnak megfelelően zuhannak le az egyszemű kis lények. A zöld testvéreiket nem kell megmenteni, ők csak ott vannak, néha segítenek, ám nem szabad, hogy meghaljanak. A fekete, halálfejes négyzeteket jobb elkerülni, ám a barnás négyzetek nem bántanak minket, sőt segítenek utunkon a cél felé. A törött barnás négyzetekhez (kövek egyébként, ha valakit érdekel) repedéstől függően csak korlátozott számban lehet hozzáérni, ezért azokat okosan használjuk! Mindenkinek jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)