Hirdetés

A klónok támadása

|

Flash játékok körében sem megvetett a másik majmolása. Mai alanyaink ezt hivatottak példázni

Hirdetés

Kinek mond valamit a Ragdoll Masters név? Ha neked esetleg semmit, akkor a írd be a Gugliba, vagy kérdezd meg a szüleid. Minden esetre egy majdnem teljes másolatot tisztelhetünk a Ragdoll Avalanche 2-ben, csak éppenséggel a másik szétverése helyett gyilkos pengéket kell kerülgetni. Engedjétek meg, hogy a hosszas taglalás helyett, a játék lényegét inkább egy viccel ragadjam meg.

A kezdő sebész a prof irányításával az első önálló műtétjét végzi. A műtét nehéznek ígérkezik, mivel egy súlyos sérült amputációjáról van szó.
A prof segít:
- Bal kar...
Az ifjú titán nekilát, amikor felüvölt a prof:
- Mondom a BAL!!!
A kisdoki leizzad, majd folytatja a műveletet.
Néhány pillanat múlva a prof elhaló sikolya hallik:
- Mondom a KAR!!!!!!! 

 

radgollavalanche2.jpg

* * *

Lendületünket megtartva, második Játéközön.hu játékunkat is indítsuk egy kérdéssel! Elasto Mania? Hmm? Pedig Hungaricum, aki kategóriát teremtve mára számos követőre talált. Egy közülük a Jump Gear is, csak motor és utasa helyett egy aranyos kis autót kell hegyen-völgyön átjuttatni, természetesen oldalnézetből és böngészőben. Nem nagy meglepetésre a gyűjtögetés itt is alap, s hogy tovább fokozzák az élményt, számos felvehető extra segít (vagy pont hogy nem) minket az ellenőrzőpontok elérésében. Egyetlen dolgunk csupán, hogy az idő lejárta előtt elérjük úti célunkat, különben egy lehangoló "game over" felirat fog felvillan képernyőnkön. Irányítás nyilakkal, és ha új vagy a témában, akkor egy kis megszokást igényel. Egyébként minden rendben a játékkal.

 

 

jumpgear.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)