Hirdetés

A korábban tervezettnél is erősebb játékkínálattal indul a PlayStation VR2

|

Jelentősen növelte a Sony a következő generációs VR-headset megjelenését kísérő játékok számát.

Hirdetés

Hogy mi igaz, és mi nem a jelenlegi konzolgeneráció továbbfejlesztett verzióival kapcsolatos híresztelésekből, azt nehéz megítélni, ugyanakkor az már biztos, hogy 2023-ban új hardvert köszönthetünk a PlayStation VR2 képében. A február 22-én debütáló headsetért ugyan többet kérnek majd, mint egy PlayStation 5-ért, ezért cserébe a szemenkénti 2000x2040-es felbontásra, akár 120 Hz-es képfrissítésre és a HDR-képességekre számíthatnak a leendő tulajdonosok.

Természetesen minden gaminghardver sorsa azon múlik, hogy milyen lesz az általa elérhető játékkínálat, valamint lesznek-e az exkluzív címek között ún. killer appok, amelyek láttán úgy érzik majd a felhasználók, hogy feltétlenül muszáj birtokolniuk az adott eszközt.

Hirdetés

Ami a PlayStation VR2-t illeti, a mennyiséggel úgy sem lesz baj, hogy a PlayStatio VR2 nem kompatibilis az elődjére tervezett játékokkal, mivel a headsettel együtt, valamint az azt követő hetekben harmincnál is több játék érkezik, jelentette be Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment feje a CES 2023-on. Korábban húsz körüli, fölötti számról tudtunk.

A nyitócímek között lesznek olyan, más hardverrel nem játszható alkotások, mint a Horizon Call of the Mountain és a The Dark Pictures: Switchback VR, de az sem elhanyagolható tény, hogy ingyenes VR-frissítésben részesül a Resident Evil Village és a Gran Turismo 7.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)