Hirdetés

A kórházból egyenesen az egyetemre megyünk, készül a Two Point Campus

|

Még azelőtt, hogy a Sega hivatalosan is bejelenthette volna, a Microsoft leleplezte a Two Point Hospital másod unokatestvérét.

Hirdetés

Kezdhetnek félni a nevesebb iparági szivárogtatók, ugyanis nem kisebb konkurenciájuk akadt, mint a Windows és az Xbox mögött álló Microsoft.

A redmondiak ezúttal a Sega marketingeseinek tettek keresztbe azzal, hogy a tervezettnél hamarabb lőtték fel a Two Point Campus termékoldalát. Persze rögvest el is távolították, amint észrevették a hibát (vagy a feldúlt partner jelezte), de ahhoz már túlságosan is késő volt, hogy vissza lehessen tuszkolni a szöget a zsákba.

Hirdetés

Vagyis többé nem titok, hogy jön PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re (valamint várhatóan PS4-re, PS5-re és Switchre is, csak a Sony és a Nintendo nem szivárogtatott) a Two Point franchise következő darabja, amely egészségügyi helyett egy felsőoktatási intézmény igazgatását bízza ránk.

Természetesen a recept és a körítés változatlan, azaz jó adag humor teszi oldottabbá a hangulatot, és gondoskodik arról, hogy ne fásuljon bele az egyszeri játékos a menedzserek korai kiégéséhez vezető teendőkbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Annak idején fájdalmas veszteségként élték meg a műfaj kedvelői a Bullfrog bezárását, jó látni, hogy van olyan stúdió, amelyik nemcsak hogy szeretne az örökébe lépni, hanem képes is rá. Igaz, ez nem különösebben meglepő annak fényében, hogy az alapítók és a munkatársak Peter Molyneux szárnyai alatt nevelkedtek.

Megjelenési dátummal még nem szolgálhatunk sajnos, de képekkel igen. Rokonszenves a választott téma, vagy jobban örültetek volna a Theme Park szellemi örökösének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)