Hirdetés

A korrupt Mission: Impossible - Jack Reacher kritika

|

A Valkűrnél már bizonyított Tom Cruise-Christopher McQuarrie producer-rendező páros ezúttal egy napjainkban játszódó, tökös akciófilmet igyekezett összehozni, Lee Child regényéből.

Hirdetés

Amikor 5 járókelőt likvidál egy mesterlövész, a gyanúsított Barr-t 16 órán belül elfogják, és minden bizonyíték ellene szól. De vajon tényleg ő volt az elkövető? Van-e valami, ami elkerülte a nyomozók figyelmét? És egyáltalán mi volt az indíték?

Barr meglepő módon nem hajlandó beismerni a tettet, vallomás helyett a visszavonult katonai nyomozó, Jack Reacher (Tom Cruise) bevonását követeli, aki egy másik bűntény során éppen Barr bűnösségét bizonyította be. Reacher előbújik rejtekéből és elhatározza, hogy ismét rács mögé juttatja Barr-t, így kerül kapcsolatba Helen Rodin-nal (Rosamund Pike), akit Barr védőügyvédjének jelölnek ki. Az események során mindketten szembe kell szálljanak előítéleteikkel, hogy igazságos döntés születhessen, s nem is sejtik, mekkora ügybe keveredtek bele. Csak magukra számíthatnak. Lehet, hogy még egymásban sem bízhatnak meg?

A kritika folytatását a CineStar honlapján olvashatjátok.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)